Discotheken in Lloret de Mar

Feestbestemming Lloret de Mar

Spanje is een van de populairste vakantiebestemmingen onder jongeren. Aan de noord oost kust ligt Lloret de Mar, met honderden discotheken, gezellige cafés, restaurants, strandtenten en sfeervolle clubs dé feestbestemming van de Costa Brava. Vakantie paradijs Lloret de Mar bruist 24/7.

Uitgaan

In Lloret de Mar vind je meer dan genoeg zon, zee, strand, discotheken en gezelligheid voor een onvergetelijke vakantie. Ga tot in de ochtend los op de vetste muziek van bekende DJ´s in een van de ruim 80 discotheken van Lloret de Mar. Breng de avond door in de chillste clubs, cafés en bars. Of neem deel aan een van de georganiseerde kroegentochten om het uitgaansleven te leren kennen en van je vakantie een onvergetelijke feestvakantie te maken.
Dit zijn de discotheken die je bezocht moet hebben.

Discotheken

Disco Tropics is al jaren een begrip in Lloret de Mar. De club staat bekend om zijn vette themafeesten, bekende DJ’s en is populair is onder jongeren uit heel Europa. Over het algemeen wordt hier house, top 40 en R&B / Hip-Hop gedraaid, maar verschillende bekende gast DJ’s draaien ook andere muziekstijlen. Discotheek Tropics is een absolute aanrader. Gaan dus!

Neon Splash party – Discotheek Colossos in Lloret de Mar